O NAMA

Lična karta

EXin d.o.o. Banja Luka je osnovan u aprilu 2013 god. kao preduzeće za trgovinu, savjetovanje i ostale usluge.

TRGOVINA informatičkim hardverom i softverom, bijelom tehnikom i ostalim proizvodima

SAVJETOVANjE kroz pružanje računovodstvenih usluga, finansijsko i pravno savjetovanje,projektni menadžment,organizovanje raznih događaja,analizu tržišta,sertifikaciju i implementaciju standarda, povlačenja sredstava iz fondova,optimizaciju procesa i dr.

i OSTALE USLUGE se odnose na edukaciji,implementaciju standarda, web i grafički dizajn, izradu raznih vrsta softvera na zahtjev klijenta i implementaciju dr.rješenja (e registri, s servisi, redni sistemi itd)

EXin d.o.o.

EXin je izvedenica/skraćenica engleske riječi excellence in…izvrsnost u svim oblastima kojima se bavimo. Izvrsnost je naša poslovna vodilja. Volimo i vjerujemo u ono što radimo jer znamo da bez ljubavi prema svom poslu ne možemo ni biti izvrsni u njemu. Cilj nam je postati prepoznatljiva, samoodrživa kompanija sastavljena od visoko motivisanih kadrova usmjerenih ka pronalasku najboljih inovativnih rješenja za svoje klijente.
EXin d.o.o. Banja Luka ima za osnovni cilj zadovoljiti potrebe svojih klijenata na najkvalitetniji i troškovno najprihvatljiviji način Kroz jaku mrežu partnerskih firmi iz čitavog svijeta,postavili smo se kao prvi 'solution provider‘- dobavljač rješenja u regiji.

,,Beskrajni, plavi krug i u njemu zvezda“
(Miloš Crnjanski - Seobe)

UNDP-za Lider održivog razvoja

Dobitnik UNDP serfikata regionalnog lidera u samodrživom poslovanju.

EXin tim maj 2021

Dobavljač rješenja

EXin za osnovni cilj ima zadovoljiti potrebe svojih klijenata pronalazeći za njih najbolja inovativna rješenja, i to na troškovno i kvalitativno najprihvatljiviji način.

Sa svakim našim klijentom želimo imati dugoročnu saradnju zasnovanu prije svega na povjerenju koje stičemo radeći na domaćinski način te predlažući Vam projekte koji su sa stanovišta odnosa troškova i benefita, povrata uloženih sredstava te povećanja zadovoljstva klijenata najprihvatljiviji. Naša rješenja doprinose optimizaciji Vaših procesa i troškova, poboljšanju ključnih pokazatelja uspješnosti te generisanju novih i povećavanju postojećih prihoda.

Ukratko, ne postoji potreba iz bilo koje oblasti/sfere Vašeg poslovanja, za koju Vam ne možemo ponuditi dokazano najbolja i finansijski najprihvatljivija rješenja.