Iz širokog dijapazona usluga izdvajamo:

RAČUNOVODSTVO

Za sve oblike organizovanja pravnih i fizičkih lica te za njihovo finansijsko savjetovanje i upravljanje. Finansijsko, materijalno, dvojno i prosto knjigovodstvo, izrada Završnih računa za poslovnu godinu, izrada svih vrsta izvještaja, kontroling i monitoring Vaših ključnih pokazatelja uspješnosti, izrada Studija transfernih cijena, kontrola i revizija poslovanja. Kompletna administrativna podrška na jednom mjestu.

SAVJETOVANJE

Poresko, pravno, te savjetovanje iz oblasti informatike. Kod nas možete izbarati oblik organizovanje Vašeg budućeg preduzeća te Vam ga možemo osnovati efikasno i za najminimalnije troškove kao i vršite sve druge promjene istog. Kod nas možete kupiti ili prodati već gotovo preduzeće. Za Vas radimo B2B, po potrebi vodimo i upravljamo Vašim preduzećem i praktično nudimo paket usluga svim poslovnim ljudima i onima koji bi to htjeli postati.

TRGOVINA

Informatičkom opremom i bijelom tehnikom te streč folijama za mašinska i ručna pakovanja proizvoda.

VIRTUELNA KANCELARIJA

Naša adresa je Vaša adresa. Ona Vam omogućava da na našoj adresi registrujete firmu i da koristite sve naše resurse od ljudskih do materijalnih te na taj način sebi omogućite fleksibilno poslovanje uz izuzetno niske troškove.

Standardizacija

Implementacija standarda i sertifikacija istih. Edukacija iz oblasti najboljih praksi (ITIL, obuka za efikasno poslovanje, praćenje ključnih pokazatelja uspješnosti kompanija, automatizacija i optimizacija poslovnih procesa, IT edukacije Vaših radnika, edukacije iz oblasti računovodstva i administracije i mnoge dr. Vještačenja iz oblasti ekonomske, informatičke, mašinske i građevinske struke.

Software

Izrada i implementacija raznih vrsta software-a na zahtjev klijenta. Razvoj, implementacija, održavanje specijalističkih software rješenja.

Grafički dizajn

Izrada svih vrsta grafičkih riješenja, logotipa, identiteta kompanija i svih vrsta promo i reklamnih materijala.

Web dizajn

Izrada web stranica u skladu sa najvišim web standardima. Implementacija i održavanje web prezentacija. Optimizacija SEO.